Provensálské brambory s rajčaty a smetanou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. V míse je smíchejte s jemně nakrájenou cibulí a provensálským kořením. V hlubší pánvi zahřejte olej a směs na něm osmahněte. Když jsou brambory osmažené, zalijte je malým šálkem vody a zvolna duste cca 10 minut, dokud nejsou skoro měkké.

Spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky rajčata, nasypte je k bramborám, zalijte smetanou, osolte, opepřete, promíchejte a ještě 2-3 minuty duste.

Rozdělte na talíře a obložte listy hlávkového salátu. Podávejte samotné nebo jako přílohu k různě upravenému masu či uzenině.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...