Zapékané brambory se zelím a tlačenkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uvařené oloupané brambory nakrájíme na plátky, tlačenku nakrájíme na tenké plátky. Ohnivzdornou mísu nebo pekáč vymažeme máslem a dno poklademe vrstvou brambor. Přidáme vrstvu zelí a pak vrstvu tlačenky a vše zakončíme opět vrstvou brambor. Povrch pokapeme částí zbylého rozpuštěného másla, vše vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a krátce zapečeme.

Pak vše zalijeme osoleným studeným vývarem, ve kterém jsme rozkvedlali vejce, posypeme strouhankou, opět pokapeme máslem, vrátíme zpět do trouby a dopečeme dozlatova.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...