Burritos s hovězím masem
Seznam surovin
- hovězí maso 500 gramů (mleté)
- rajčata sterilovaná 400 gramů (loupaná)
- tortilla 4 kusy
- koriandr 1 hrst (čerstvý )
- cibulka jarní 1 kus
- česnek 4 stroužky
- kmín 1 lžička (drcený)
- paprika sladká 1 lžička
- koření chilli 1 lžička
- sůl
- olej
Postup přípravy
Na pánvi rozpálíme olej a doměkka na něm osmahneme cibulku. Přidáme prolisovaný česnek, kmín a lžičku sladké papriky a opět za stálého míchání osmahneme.
Zhruba po minutě přidáme mleté maso a opečeme ho dohněda. Osolíme, přidáme chilli a vlijeme nasekaná rajčata. Vaříme asi 15 minut, aby se odpařila část tekutiny. Na závěr přisypeme část koriandru.
Směsí naplníme tortilly, zarolujeme a ozdobíme zbylým koriandrem.
Načítám komentáře...