Chole bhature

Seznam surovin

Na jemnou pastu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cizrnu namočíme přes noc. Scedíme ji a uvaříme v osolené vodě doměkka. Olej rozehřejeme v pánvi wok, na mírném ohni opečeme mouku a zalejeme vodou. Osolíme, přidáme připravenou jemnou pastu a za stálého míchání prohřejeme. Přisypeme kurkumu, chilli, koriandr a sušené mango a chvíli povaříme. Přidáme uvařenou cizrnu, zalejeme vodou, dochutíme solí a dusíme bez pokličky asi 15 minut. Přidáme nasekanou chilli papričku, garam masalu a dále dusíme. Nakonec přidáme nasekaný koriandr a sejmeme z ohně.

Pasta: Cibuli, rajčata, zázvor, česnek a zelenou chilli papričku umixujeme na jemnou pastu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...