Cizrna s těstovinami
Seznam surovin
- cizrna 300 gramů (z konzervy)
- rozmarýn 1 hrst
- ančovičky 2 kusy (filátka)
- česnek 1 stroužek
- olej olivový
- rajčatový protlak 1 lžíce
- vývar 300 mililitrů
- těstoviny 300 gramů (krátké)
- paprička chilli červená 1 kus
Postup přípravy
Hrst čerstvého rozmarýnu, 2 filátka ančoviček a nakrájený česnek osmahneme na oleji v hrnci a přidáme lžíci rajčatového koncentrátu rozpuštěného v hrníčku vývaru.
Polovinu cizrny z konzervy rozmačkáme vidličkou. Rozmačkanou i nerozmačkanou cizrnu vhodíme do téhož hrnce.
Přidáme krátké těstoviny, rozdrcenou feferonku, přelijeme vývarem a povaříme krátce doměkka.
Načítám komentáře...