INDICKÁ ČOČKA SE ZELENINOU ‚KORMA STYLE‘

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1) Ve větší pánvi si rozehřeji olivový olej. Přidám cibulku, restuji asi 2 min., pak přihodím zázvor a česnek, promíchám a smažím další minutku.

2) Přidám veškerou nakrájenou zeleninu, chilli papričku, rozdrcené kešu a čočku. Promíchám.

3) Přidám 2/3 kokosového mléka a podliji cca 200ml vroucí vody, osolím. Dobře promíchám.

4) Přidám ostatní veškeré koření a nechám pod pokličkou vařit na mírném plameni 12–15 minut, dokud čočka nezměkne.

5) Pak odstavím a přimíchám 2 lžičky ghí a zbytek kokosového mléka. 6) Rozdělím do talířů či misek a ozdobím čerstvým koriandrem. Podávám s rýží či plackami nan.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...