Lenticchie e salsicce čočka se salsiccí

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Pancettu nakrájejte na kousky a osmahněte ve větším hrnci na oleji. Přidejte najemno nasekanou cibuli, nechte ji zesklovatět, vsypte oloupanou a na středně velké kusy pokrájenou salsiccii, najemno nasekaný česnek, rajčata pokrájená na kostičky a chvíli opékejte, aby vše změklo.

2. Vlijte víno a nechte odpařit alkohol. Přidejte nasekané bylinky, vsypte čočku a zalijte ji vodou, aby byla ponořená. Přiveďte k varu a na mírném plamenu vařte, dokud čočka nezměkne. (Je-li potřeba, přilévejte do hrnce vodu.)

3. Podle chuti osolte, opepřete a ihned podávejte ozdobené snítkou rozmarýnu

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...