RYCHLÁ ANGLICKÁ SNÍDANĚ DO SKLA
Seznam surovin
- vejce 1 kus
- fazole bílé 4 lžíce (v rajčatové omáčce)
- sýr Čedar 50 gramů
- slanina 3 plátky
- rajčata sušená 6 kusů (naložená v oleji)
- žampiony 3 kusy (čerstvé)
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Vejce uvařte na hniličku, tedy 3,5 minuty. Vychlaďte v ledové vodě a oloupejte. Na pánvi na sucho opražte slaninu do křupava. Žampiony očistěte, pokrájejte na čtvrtky a opečte je ve výpeku ze slaniny. Rajčata pokrájejte na kousky, sýr nastrouhejte.
2. Na dno sklenice dejte fazole, na ně rajčata, žampiony, pak přijde slanina, kterou nalámejte, přidejte sýr a vejce rozkrojené na půl. Osolte, opepřete, můžete zakápnout olivovým olejem. Servírujte s čerstvým pečivem.
Poznámka k receptu
Sklenice o objemu 500 ml.
Načítám komentáře...