Zapečené fazole s uzeným masem
Seznam surovin
- fazole bílé 250 gramů
- vepřové maso 300 gramů (uzená krkovička)
- brokolice 1 kus (menší)
- česnek 2 stroužky (prolisovaný )
- smetana zakysaná 1 kelímek
- vejce 2 kusy
- petržel kadeřavá/kudrnka 1 svazek
- sůl
- pepř
- sýr Mozzarella 80 gramů
Postup přípravy
Předem doměkka uvařené a scezené fazole dáme do mísy. Brokolici rozebereme na malé růžičky, povaříme v osolené vodě a scedíme.
Přidáme smetanu, vejce, sůl, pepř, prolisovaný česnek a posekanou petrželkou. Uzené maso a mozarellu nakrájíme na kostičky.
Vše promícháme a urovnáme do vymaštěné ohnivzdorné misky. Zapečeme v předehřáté troubě při 200°C na 30 minut.
Načítám komentáře...