Nákyp s klobáskami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky veky zalijeme v míse smetanou a necháme je rozmočit. Pak je rozšleháme, přidáme vejce, nastrouhaný sýr a hořčici, opepříme a osolíme.

Zapékací vyšší formu vymažeme máslem. Zbylé máslo rozehřejeme na pánvi, přidáme očištěné nakrájené žampiony a za stálého míchání je orestujeme. Přimícháme bazalku a žampiony vmícháme do vaječné směsi. Nalijeme ji do připravené formy a vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C.

Když je nákyp zpola upečený, ale na povrchu ještě dostatečně měkký (asi po 20 minutách), rozložíme na něj překrojené klobásky a rajčátka a nákyp dopečeme dozlatova.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...