Vločkové závitky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V kastrolu opražíme nasucho vločky. Když začnou vonět, zalijeme je 5 dl vody, osolíme a vaříme dohusta. Postupně přidáváme mléko a stále vaříme, až je kaše opravdu hustá.

Důkladně propraný, odkapaný a stonků zbavený špenát překrájíme nahrubo a vmícháme do kaše. Podle chuti přisolíme a opepříme. Směs necháme vychladnout a vlhkou rukou z ní vytvarujeme čtyři válečky. Obalíme je slaninou, naskládáme do pekáčku a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C 20 minut.

Hotové závitky posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme čerstvými bylinkami.

Poznámka k receptu

Dejte si vydatnou snídani a nebudete muset pospíchat na oběd.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...