OMELETA S MEDVĚDÍM ČESNEKEM A ŠPENÁTEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte nadrobno, česnek a špenát na proužky, oba sýry nastrouhejte. V pánvi rozpalte máslo a orestujte na něm cibuli. Mezitím v míse smíchejte vejce, smetanu a balkánský sýr. Prošlehejte, přidejte medvědí česnek, špenát, osolte, opepřete a směs nalijte na pánev k cibuli. Posypte nakrájenou goudou a dejte do trouby předehřáté na 200 °C. Pečte asi 10 minut, aby se vejce zpevnila a omeleta zezlátla.

Poznámka k receptu

Omeleta z trouby je méně pracná a s jistějším výsledkem než klasická shrnovaná. Pokud potřebujete udělat víc porcí najednou, opečte větší množství cibulky a rozdělte ji i vaječnou směs do malých zapékacích misek, vymazaných máslem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...