PESTO Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Listy medvědího česneku nasekejte a dejte do nádoby vhodné na mixování. Přidejte semínka, sýr a krátce rozmixujte. Postupně přilévejte olivový olej a mixujte, dokud nezískáte hladké a tekuté pesto. Pokud je třeba, dochuťte solí. Pesto dejte do čisté, vypařené sklenice a zalijte vrstvou oleje. Uchovávejte ho v lednici, kde vydrží asi týden.

Poznámka k receptu

Při přípravě pesta zkuste několik variant. Místo parmazánu dejte goudu nebo pecorino, místo semínek mandle, vlašské ořechy nebo kešu. Pesto použijte na těstoviny nebo k masu, nejlepší je ale jen tak s čerstvou bagetou.

ASI 300 ml

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...