Minipizza s tuňákem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Listové těsto vyválejte na pomoučené ploše do tloušťky 1 cm a vykrojte z něj 8 kol o průměru cca 12 cm. Pokud nemáte po ruce nic s tímto průměrem, plát těsta nechte celý a po upečení ho rozkrájejte na porce.

Kola těsta položte na plech vyložený pečicím papírem, potřete je prolisovaným česnekem a rozetřete na ně omáčku tak, aby zůstal 1,5 cm od okraje volný. Do omáčky dejte kousky okapaného tuňáka, natrhanou mozzarellu, půlky cherry rajčátek a olivy. Plech vložte do trouby rozehřáté na 210 stupňů a pečte asi 20 minut do zlatova. Podávejte ozdobené lísky bazalky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...