PIZZA NACHOS

Seznam surovin

Nachos:

Česneková omáčka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejprve připravte česnekovou omáčku. V rendlíku rozehřejte máslo s olivovým olejem, přidejte prolisovaný česnek a nechte lehce opéct. Dejte pozor, ať se česnek nespálí, zhořkl by. Přilijte smetanu s mlékem, promíchejte a přiveďte k varu. Osolte, opepřete a vmíchejte parmazán. Míchejte na mírném plameni tak dlouho, dokud omáčka nezačne houstnout. Pak ji stáhněte z plotny.

2. Kolečka salámu překrojte na čtvrtky, cibulky nakrájejte na tenká kolečka, papriku na kostičky a olivy na plátky. Na pánev vhodnou do trouby nasypte nachos a pokapejte je česnekovou omáčkou. Posypte je cibulkami, olivami, salámem a paprikou. Goudu nastrouhejte, mozzarellu natrhejte a dobře jimi celou pánev zasypte. Pánev postavte na oheň nebo dejte do trouby pod gril a přikryjte. Nechte péct 8–10 minut nebo dokud sýr nezačne bublat.

Poznámka k receptu

Do pánve na nachos klidně přidejte i další suroviny podle vaší chuti a stavu zásob v polní kuchyni. Využijete třeba i pečené maso, které zbylo z předchozího dne. Stačí ho natrhat vidličkami a poházet na nachos.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...