Houbové rizoto II
Seznam surovin
- rýže krátkozrnná 250 gramů
- rýže indiánská 1 lžíce
- houby 300 gramů (pevné)
- olej 4 lžíce
- cibule 1 kus
- hrášek 200 gramů
- koření Maggi Harmonie chuti
- sůl
- máslo 25 gramů
- sýr tvrdý 30 gramů (Parmezán)
- petržel kadeřavá/kudrnka
Postup přípravy
Obě rýže dobře propláchněte a nechte okapat.
V kastrole rozehřejte olej, přidejte drobně nakrájenou cibuli, nechte ji zesklovatět, vmíchejte nakrájené houby a lehce je osmahněte. Pak přidejte okapanou rýži, hrášek, maggi, sůl, zalijte vodou a zvolna duste doměkka.
Nakonec vmíchejte máslo, jemně nastrouhaný parmezán a zelenou petrželku.
Načítám komentáře...