Jambalaja s klobásou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýži propláchněte střídavě horkou a studenou vodou, nasypte ji do dvojnásobné dávky vroucí osolené vody a uduste doměkka.

Rajčata spařte a oloupejte. Hrášek, kukuřici a brokolici krátce povařte v horké osolené vodě a nechte okapat.

Ve větší pánvi opečte na oleji na kolečka nakrájené oloupané klobásy, cibulku a nadrobno nakrájenou papriku. Přidejte nakrájená rajčata, dochuťte solí, pepřem, pálivou paprikou a poduste. Potom vmíchejte hrášek, brokolici a kukuřičky a ještě krátce poduste. Nakonec vmíchejte rýži a společně prohřejte.

Před podáváním přizdobte zelenou petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...