Jambalaya s klobáskou a masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky a orestujeme dohněda asi 10 minut na sádle v hrnci s těžkým dnem. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a společně krátce opečeme. Pak přidáme oloupanou a na kostky nakrájenou cibuli a papriky, na plátky nakrájený celer a česnek a společně s masem opékáme ještě dalších 10 minut.

Vše zalijeme vývarem, osolíme, přidáme nasekanou chilli papričku nebo tabasko, drobně nakrájené jarní cibulky a na kostky nakrájená rajčata a přivedeme k varu. Přidáme vypranou rýži a při mírné teplotě vše vaříme asi 30 minut, dokud není maso s rýží měkké.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...