Paella

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Krevety, mušle a krabí maso nechte rozmrazit. Na části oleje zpěňte drobně nakrájenou cibuli, přidejte nakrájený česnek, pórek, hrášek, nakrájené papriky a společně krátce opečte.

Vmíchejte vypranou odkapanou rýži, promíchejte, zalijte vývarem, přidejte sůl, pepř, kayenský pepř, zakryjte poklicí, vložte do trouby a zvolna duste asi 30 minut.

Chvíli před dovařením rýže, krevety, mušle a krabí maso osušte a orestujte na oleji na pánvi spolu se solí, pepřem a jemně nasekanou petrželkou.

Rýži vyndejte z trouby, načechrejte, přidejte do ní krabí maso s krevetami, obložte vejci, doplňte citronem a posypte petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...