QUINOOVÝ PILAF
Seznam surovin
- olej olivový 2 lžíce
- cibule 1/4 hrnku (na kostičky)
- paprika zelená 1/2 hrnku
- česnek 1 stroužek (utřený)
- quinoa 1 hrnek
- vývar zeleninový 2 hrnky
- petrželová nať (čerstvá)
- sůl
- kurkuma
- dobromysl
- bazalka
- olivy černé 1/3 hrnku (nakrájené)
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji osmahněte cibuli, česnek a papriku, dokud nezměknou. Vmíchejte propláchnutou quinou a přidejte zeleninový vývar. Uveďte do varu. Přidejte koření a bylinky. Snižte teplotu, přikryjte a vařte na mírném plameni 20 minut – nebo tak dlouho, až se vsákne veškerá tekutina. Ozdobte černými olivami.
Načítám komentáře...