Rizoto s hráškem a cuketou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýži vyperte a nechte odkapat.

Na lžíci másla zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte cuketu a hrášek a krátce poduste doměkka. Na zbylém másle lehce opečte odkapanou rýži, až začne být sklovitá, zalijte ji vínem a naběračkou vývaru. Zvolna vařte a míchejte, až se tekutina vstřebá, pak přidávejte po částech zbylý vývar a zvolna vařte.

K téměř měkké rýži vmíchejte zeleninu, naposledy podlijte vývarem a dovařte. Do hotového rizota vmíchejte jemně nastrouhaný parmezán (mělo by mít kašovitou konzistenci), rozdělte na talíře a posypte hoblinkami parmezánu a petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...