RÝŽE S KADEŘÁVKEM, DÝNÍ A KAŠTANY

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýži propláchněte a uvařte v osolené vodě doměkka. Mezitím rozpulte a vydlabejte dýni a nakrájejte ji na kostky, cibuli na klínky, česnek na plátky a chilli na tenké plátky, kaštany nasekejte. V hlubší pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli a česnek, pak přidejte chilli, skořici a dýni, krátce opečte a podlijte trochou vody. Vařte asi 10 minut, pak přidejte kaštany a kadeřávek a povařte ještě asi 5 minut, během té doby už by se měla všechna voda vyvařit. Vmíchejte scezenou rýži a nasekanou petrželku a podávejte.

Poznámka k receptu

Díky neutrální chuti si rýže padne do noty s téměř všemi druhy zeleniny. My tentokrát vytvořili podzimní variaci s dýní, kadeřávkem a hřejivou skořicí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...