Rýžové taštičky se zeleninou a krabem

Seznam surovin

Na dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V misce smícháme krabí maso nakrájené na nudličky, fazolové klíčky, nasekanou jarní cibulku, na nudličky nastrouhanou vařenou karotku, čerstvý zázvor, sójovou a rybí omáčku.

Plátky rýžového papíru namočíme do studené vody a přeneseme na utěrku. Na každý plátek zvlhčeného rýžového papíru dáme lžíci náplně. Nejdříve přehneme přes náplň směrem k sobě dva
protilehlé okraje a pak přes ně přehneme zbylé okraje a vytvoříme tak malé taštičky.

Naplněné taštičky zespodu potřeme olejem, vložíme do napařovacího hrnce, zakryjeme pokličkou, položíme na hrnec s vařící vodou a vaříme v páře asi 5 - 6 minut.

Podáváme je s dipem připraveným smícháním rostlinného oleje, rýžového octa a čerstvého zázvoru.

Poznámka k receptu

Pokud nemáte speciální napařovací hrnec, použijte obyčejný hrnec, do kterého vložíte napařovací cedník.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...