Tyrkysové rizoto podle Kloubkové

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uvaříme rýži podle babiččina receptu: Na usmaženou cibulku nasypeme dva hrníčky rýže. Počkáme, až zesklovatí, a pak ji osolíme. Zalijeme třemi hrníčky vody, přidáme tři hřebíčky a přikryjeme pokličkou. Když rýže dojde k varu, pečeme ji 15 minut v troubě.

V osolené vodě povaříme 5 minut brokolici.

Stehenní řízky nakrájíme na nudličky a doměkka osmahneme na cibuli. Přidáme kari a nakonec smetanu. Hotovou masovou směs promícháme s rýží a do ní nadrobno nasekáme brokolici. Rizoto získá lehce tyrkysovou barvu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...