Špenátové nočky se slaninou a sýrem
Seznam surovin
- slanina anglická 100 gramů
- těstoviny 2 balení (špenátové noky)
- olej olivový 2 lžíce
- cuketa 1 kus
- rajčátka cherry 200 gramů
- sýr Mozzarella 200 gramů
- pepř černý (mletý)
- sůl
- bazalka
Postup přípravy
Těstovinové nočky vložte do vroucí osolené vody, vařte 3 minuty a sceďte.
Slaninu nakrájejte na tenké plátky, opečte na pánvi, dejte ji stranou, tuk odstraňte z pánve a dejte na ni olej. Do horkého oleje nasypte nakrájenou cuketu, překrájená rajčátka, lehce opečte, osolte, opepřete, posypte bazalkou a promíchejte s nočky.
Rozdělte na talíře, přidejte plátky slaniny a posypte hrubě nastrouhaným sýrem.
Načítám komentáře...