BIGOLI IN SALSA – TĚSTOVINY S CIBULOVO-ANČOVIČKOVOU OMÁČKOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ančovičky omyjte pod proudem vody, důkladně je osušte a nasekejte najemno. Olej rozpalte v širší pánvi, přidejte na tenké nudličky nasekanou cibuli a opékejte ji velmi pomalu doměkka. Měla by lehce zhnědnout. Přidejte ančovičky, pár lžic vody a společně provářejte, aby se vytvořila hustá omáčka. Vodu přilévejte podle potřeby.

2. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě, aby byly al dente, sceďte je a přidejte do pánve. Důkladně promí- chejte s omáčkou a ihned podávejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...