Bucatini all' amatriciana

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ve větší pánvi rozpalte olej a osmahněte pancettu nakrájenou na kousky. Jakmile pustí tuk, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a chilli papričku a orestujte je. Obsah pánve zalijte vínem, nechte je odpařit a přidejte rajčata. Osolte, opepřete a nechte podusit.

2. Mezitím uvařte v osolené vodě těstoviny. Jakmile jsou hotové, vsypte je do pánve k omáčce (můžete přidat i trochu sýra) a promíchejte.

3. Podávejte posypané sýrem Pecorino.

Poznámka k receptu

Klasický italský recept, který zvládnete i během hektického týdne a jenž vás aspoň na chvilku vrátí na dovolenou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...