Conchiglie s ančovičkovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Polosušená rajčata spolu s ančovičkami, bazalkou a petrželkou, česnekem, chilli papričkou, olivami a olejem rozmixujte do hrubší pasty.

2. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle instrukcí. Obvykle se conchiglie vaří okolo 13 minut, dost často je to ale mnohem déle. Těstoviny sceďte a smíchejte je s omáčkou, přidejte celé ančovičky, ozdobte bazalkou a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Ančovičky zbožňuju a radostně vítám jakýkoli recept, kde je jejich chuť výrazná a funguje. Tenhle je jedním z nich. Zbudou-li těstoviny, opékám je na troše oleje a přidám pár kapek smetany.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...