Pizzoccheri - Tmavé nudle s kapustou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V mírně osolené vroucí vodě minutu povařte kapustu. Vyjměte ji děrovanou naběračkou, zchlaďte prolitím ledovou vodou a nechte stranou. Ve stejné vodě uvařte 10 minut kousky brambory a dobře je sceďte.

2. V kastrolu rozehřejte máslo a osmažte na něm kapustu, bramboru, pórek a šalvěj.

3. Ve velkém hrnci vroucí osolené vody uvařte těstoviny tak, aby zůstaly na skus pevné. Sceďte je, přidejte k zelenině, promíchejte a ještě přibližně 3 minuty restujte. Sejměte z ohně, vmíchejte oba druhy sýrů a vše prohřejte, aby sýry změkly.

4. Pizzoccheri podávejte osolené a okořeněné. Chcete-li, můžete je přesunout do zapékací formy a krátce prohřát v troubě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...