Římské cannelloni

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z ingrediencí uhněteme tuhé těsto a vyválíme na tenkou placku. Z ní vykrajujeme obdélníčky o velikosti asi 7 x 10 cm. Vaříme je velmi krátce (4 - 5 minut) ve slané vodě, vybereme plochým cedníkem, necháme okapat a rozložíme na čistou utěrku k dalšímu použití.

Hovězí a vepřové maso, mozeček a špenát jemně umeleme, smícháme s vejcem, solí, pepřem a přimícháme sekanou petrželku a strouhaný sýr. Směs rozdělíme stejnoměrně na vařené těstovinové obdélníčky. Cannelloni sbalíme jako palačinky a vyrovnáme do máslem vymazané misky.

Zalijeme rajčatovou omáčkou, posypeme strouhaným parmezánem, pokapeme zbytkem rozpuštěného másla a zapékáme asi 20 minut v mírně vyhřáté troubě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...