Široké nudle s fenyklem a uzeným masem
Seznam surovin
- sádlo 100 gramů
- cibule červená 1 kus (větší)
- fenykl 300 gramů (čerstvý)
- uzené maso 400 gramů (vařené)
- nudle 300 gramů (široké)
- sůl
- pepř (hrubě mletý)
Postup přípravy
V hlubší pánvi rozpustíme sádlo a orestujeme na něm oloupanou a nadrobno nakrájenou červenou cibuli a očištěný fenykl nakrájený na nudličky a uzené maso nakrájené na plátky. Orestované maso vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.
Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme je, přidáme do pánve, vše opepříme a lehce promícháme.
Nudle rozdělíme na talíře, doplníme orestovanými plátky uzeného masa a ihned podáváme.
Poznámka k receptu
Nakrájejte uzené maso na kostičky nebo nudličky, orestujte je spolu s cibulí a fenyklem a promíchejte s vařenými nudlemi.
Načítám komentáře...