Špagety s hráškovým pestem I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hrášek minutu povařte v malém množství vody, sceďte a tyčovým mixérem rozmixujte na hrubší kaši (chutnější je, když hmota není docela hladká a občas se zakousnete do celého hrášku), důkladně ji osolte a opepřete, přidejte rozdrcený česnek, asi dvě lžíce olivového oleje a citronovou šťávu. Sýr nastrouhejte najemno a většinu ho vmíchejte do pesta. Nechte si jen pár lžic na posypání.

2. Špagety uvařte v dostatečném množství osolené vody, měly by být na skus. Sceďte je a ve velké míse smíchejte s hráškovým pestem. Na talíři jednotlivé porce ještě zakápněte olivovým olejem, posypte sýrem a mladými hráškovými výhonky.

Poznámka k receptu

Z mraženého hrášku se dá vyčarovat hodně. Zkuste tuhle kombinaci s těstovinami, jednodušší už to být nemůže.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...