Špenátové těstoviny

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oprané a odkapané špenátové listy smícháme v misce s olejem, osolíme je a opepříme. Nasypeme je na rozehřátou pánev a velmi krátce za stálého míchání povaříme (aby listy jen zavadly).

Polovinu špenátu přesypeme do mixéru, přidáme petrželku, oloupané stroužky česneku, ančovičky, parmazán, citronovou kůru a šťávu, osolíme, opepříme a vše rozmixujeme.

Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente“ (tvrdší na skus), slijeme je a asi 2,5 dl vody ze špaget si ponecháme.

Špagety vrátíme zpět do hrnce, přidáme rozmixovanou směs, vodu, kterou jsme si dali stranou, a zbylou polovinu špenátu, promícháme a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Ozdobte každou porci hoblinkami parmazánu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...