Těstovinová ouška s brokolicí, feferonkami a klobásou
Seznam surovin
- olej olivový 1 lžíce (na osmahnutí klobásy)
- klobása 80 gramů (toskánská)
- česnek 1 stroužek
- brokolice 200 gramů
- vývar zeleninový 150 mililitrů
- feferony 1/2 kusu (+ na ozdobu)
- brambory 1/2 kusu
- těstoviny 150 gramů (čestvé)
- sýr Parmezán (na sýrový chips)
- sůl (dle chuti)
- pepř (dle chuti)
Postup přípravy
1. Na oleji zpěňte na plátky pokrájenou klobásu, najemno pokrájenou feferonku a plátky česneku. Přidejte malé růžičky brokolice, zalijte vývarem a krátce (asi 5 minut) povařte.
2. Do tohoto základu vložte těstoviny, rozmačkanou bramboru a ještě asi 2 minuty povařte. Dochuťte sýrem
a zastříkněte olejem.
3. Podávejte ozdobené sýrovým chipsem a kouskem feferonky.
Načítám komentáře...