Těstovinový salát s rambutanem
Seznam surovin
- těstoviny 100 gramů
- majonéza 50 gramů
- jogurt bílý 50 gramů
- sůl
- rum hnědý - tuzemský 1/2 lžičky
- cukr vanilkový 1 balíček
- rambutan 8 kusů
- ořechy 30 gramů (drcené)
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme doměkka v osolené vodě, propláchneme je a necháme odkapat.
Majonézu smícháme s jogurtem, cukrem a rumem, přidáme těstoviny, na menší dílky nakrájené oloupané rambutany a zlehka zamícháme.
Porce posypeme drcenými ořechy.
Poznámka k receptu
Plody rambutanu mají na povrchu měkké červené nebo žlutooranžové ostny a pod silnou slupkou rosolovitou šťavnatou bílou dužninu s vysokým obsahem vitaminu C.
Načítám komentáře...