Těstoviny s ančovičkami
Seznam surovin
- těstoviny 4 porce
- olej olivový
- máslo (kousek)
- sůl
- ančovičky 3 kusy (filety)
- česnek 3 stroužky
- kapary 1 lžíce
- petržel hladkolistá 1 hrst (nasekaná)
- sýr Parmezán (nastrouhaný, na posypání)
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme je, promícháme s trochou olivového oleje a zjemníme kouskem másla.
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme ančovičky a necháme je rozpustit. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, kapary a petrželku a krátce promícháme.
Těstoviny promícháme s připravenou směsí, rozdělíme na talíře a podáváme s nastrouhaným parmazánem na posypání.
Načítám komentáře...