Těstoviny s rajčaty, bazalkou a piniovými semínky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Těstoviny dejte do vroucí osolené vody a uvařte je na skus podle návodu na obalu.

2. Rajčata vysemeňte – každé zmáčkněte v prstech nebo přitlačte nožem, aby puklo, semínka vytekla a podrcené rajče se lépe opékalo.

3. V pánvi na rozehřátém oleji opékejte na středním plameni česnek nakrájený na plátky, stačí krátce, jen než změkne. Přidejte rajčata, piniová semínka, míchejte a zlehka opečte ještě 2–3 minuty.

4. Na závěr promíchejte se scezenými těstovinami, přidejte bazalku, osolte a opepřete. Na talíři posypte parmazánem.

Poznámka k receptu

Těstovinových variací není nikdy dost. Rychlejší pokrmy vlastně asi neexistují. Hodíte všechno na pánvičku a máte

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...