Zapečené plněné bagety
Seznam surovin
Náplň:
- bageta 4 kusy (malá)
- smetana zakysaná 100 gramů
- sýr 100 gramů (Goudy nebo Madelandu)
- šunka 100 gramů
Zálivka:
- ocet vinný 1 lžíce
- olej olivový 2 lžíce
- hořčice hrubozrnná 1 lžička
- sůl
Postup přípravy
1. Troubu rozpalte na 200 °C.
2. Bagety rozkrojte po délce a částečně z nich vyndejte střídku.
3. Zakysanou smetanu, nakrájenou šunku, nahrubo nastrouhaný polotvrdý sýr a střídku z baget rozmixujte.
4. Směs rozdělte do baget a přiklopte. Každou zabalte do archu alobalu a pečte 12 minut.
6. Podávejte se salátem z rukoly a zálivkou prošlehanou z uvedených surovin.
Načítám komentáře...