Cibule a šalotky s medovo-sójovou omáčkou

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Připravíme omáčku: na rozehřátém oleji zpěníme česnek, chilli, tymián i s větvičkou přidáme med, sojovku a rum. Lehce prohřejeme, necháme zchladnout a vyndáme větvičky tymiánu.

Cibule rozkrojíme příčně na poloviny, ale ponecháme větší část kořínků i špičky - drží cibuli pohromadě! Šalotku také rozkrojíme, ale napícháme ji na špízy.

Na rozehřátém grilu pečeme cibule i šalotky doměkka z obou stran. Hotové přelijeme omáčkou, narovnáme je do alu-misek, zalijeme omáčkou a prohřejeme na grilu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...