Dýňová hořčice

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Dýni omyjte, zbavte semen a nakrájejte na menší kostky. cibuli nasekejte na kostičky a zpěňte na oleji, přidejte dýni a zalijte horkým vývarem. Vařte, dokud dýně zcela nezměkne (asi 20 minut).

2. Koření rozdrťte v hmoždíři. směs rozmixujte tyčovým mixérem na hladkou kaši, vmíchejte koření, citronovou šťávu a dijonskou hořčici. v lednici vám dýňová hořčice vydrží minimálně týden.

Poznámka k receptu

Za inspiraci na tuhle pochoutku děkujeme Pavlíně Vosykové, mezi foodbloggery je známá jako Mlsná kočka. Dýňovou hořčici jsme s láskou adoptovali. Je ideální k uzeninám nebo pečeným masům.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...