Francouzské ratatouille

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Dužinu rajčat nakrájejte (stejně jako všechnu zbylou zeleninu) buď na plátky, nebo na kostičky.

2. Rajčata osmažte na olivovém oleji s nakrájeným česnekem a bylinkami. Pak je pozvolna vařte, až vznikne hustá omáčka.

3. Ostatní zeleninu osmažte v kastrolu, aby trochu chytila barvu, a pak ji poduste asi 30 minut doměkka. Přidejte k rajčatům spolu s nakrájenou bramborou a rajčatovou pastou, dochuťte a ještě chvíli povařte, aby omáčka trochu zhoustla. Ratatouille se ve Francii podává s čerstvým pečivem, ale hodí se k ní třeba i vařené brambory

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...