Jarní zelenina s medovo-hořčičnou zálivkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Zeleninu omyjte a očistěte, ředkvičky zbavte kořínků, kedlubnu a řepu oloupejte. Vše nakrájejte na co nejtenčí plátky. Nejlépe poslouží mandolína nebo V-kráječ, můžete ale pracovat i nožem.

2. Připravte zálivku. Všechny ingredience dejte do zavařovací skleničky a důkladně jí třeste, dokud se dresink nespojí. Nakrájenou zeleninu zálivkou štědře pokapejte.

Poznámka k receptu

V jednoduchosti je krása. Jemně pokrájené plátky křehké jarní zeleniny křupou a dílo korunuje zálivka – tak dobrá, že ji začnete brzy používat téměř do všech salátů.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...