Křupavá barevná zeleninka se dvěma dipy

Seznam surovin

Na růžový dip:

Na banánový dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Všechnu zeleninu omyjeme, případně i oloupeme, nakrájíme na menší kousky a rozdělíme ji podle druhů na talíř nebo do jednotlivých mističek.

Růžový dip vyrobíme smícháním zakysané smetany se sladkokyselou omáčkou, nakrájenou pažitkou a trochou soli. Na banánový dip rozmixujeme banán s olivovým olejem, citronovou šťávou, kari a solí.

Dipy rozdělíme do dvou mističek a podáváme k nakrájené zelenině.

Poznámka k receptu

Se stejnými dipy se dá takto podávat i ovoce (např. ananas, hrušky, jablka).

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...