Papriky zapečené s tempehem a jáhlami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na troše oleje nechte zesklovatět cibulku. Přidejte na malé kostičky pokrájený tempeh a opečte ho s rajčatovým pyré.

2. Jáhly dobře propláchněte a v kastrolu se silným dnem zalijte vývarem. Osolte je a zakryté na mírném ohni uvařte.

3. Jáhly načechrejte a přemístěte do velké mísy. Přidejte k nim tempeh, žlutou papriku, na kolečka nakrájený pórek, rozdrcený česnek i petrželku a ochuťte solí a pepřem.

4. Půlky červených paprik naplňte jáhlovou směsí, vyskládejte je do pekáče potřeného olejem a zapečte pod grilem. Podávejte se salátem, zastříknutým olivovým olejem a červeným vinným octem.

Poznámka k receptu

Lehké jídlo bohaté na lecitin, potřebný pro činnost mozku.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...