Piemontské papriky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Papriky omyjte, osušte, zbavte jádřinců a semínek a podélně rozkrojte na půlky. Položte je na dno zapékací formy vyložené pečicím papírem dužinou navrch. Do každé půlky vložte půlku rajčete.

Sardelovou pastu utřete s česnekem a každé rajče a papriku jí potřete. Povrch pokapejte olivovým olejem a formu vložte do trouby vyhřáté na 180°C. Zapékejte asi 20 minut, aby papriky zůstaly tuhé.

Horký pokrm posypte strouhaným parmezánem a ozdobte nasekanou zelenou petrželkou.

Podávejte s bílým nebo celozrnným pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...