Plněné kedlubny s mletým masem a špekem

Seznam surovin

Na náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z očištěné kedlubny seřízneme vršek, podusíme ve slané vodě a vnitřek vydlabeme a nasekáme nadrobno.

Na zpěněné cibulce podusíme mleté maso, zahustíme vejcem, strouhankou, osolíme, ochutíme muškátovým oříškem, citronovou šťávou a kůrou. Promícháme s vydlabanou dužinou z kedlubny.

Náplň vložíme do vydlabaných kedluben, přikryjeme vrškem, dáme do pekáčku, podlijeme vývarem, lžící oleje, přidáme nakrájenou slaninu, mrkev a chřest. Dusíme, nebo pečeme v troubě doměkka.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...