Rajčata s fenyklem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fenykl očistíme a nakrájíme na osminky, promícháme s polovinou oleje a citronovou štávou. Rozdělíme je do dvou grilovacích misek, zakryjeme alobalem a umístíme na gril, kde je grilujeme 15 minut.

Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Zbylý olej nahřejeme v malém kastrůlku a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Přimícháme cukr, likér, tabasco a necháme rozpustit.

Rajčata opláchneme, rozkrojíme na poloviny a přidáme je do misek k fenyklu. Cibulový přeliv rozdělíme na rajčata, misky znovu zakryjeme alobalem a grilujeme ještě asi 5-8 minut, aby se rajčata prohřála.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...