Růžičková kapusta s ořechy a brusinkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kapusty očistěte, pokrájejte na poloviny a maximálně 2 minuty povařte. Sceďte a důkladně propláchněte ledovou vodou, abyste zastavili zbytkový var a kapusty si zachovaly křehkost i barvu. Osušte je a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.

2. Pánev rozpalte na střední teplotu, vyskládejte na ni kapusty řeznou stranou dolů a opékejte dozlatova. Pak je otočte, přidejte ořechy i brusinky a opékejte ještě tak dlouho, dokud se ořechy nerozvoní a kapusty nedopečou i z druhé strany.

Poznámka k receptu

Křupavé ořechy, nasládlé brusinky a křehká kapusta - skvělé kombinaci surovin stačí jednoduchá úprava.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...