RYCHLÉ OKURKOVÉ PICKLES

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ocet, cukr, limetovou šťávu a sůl dejte do rendlíku a přiveďte k varu. Zpočátku často míchejte, aby se cukr rozpustil. Vařte asi 5 minut, pak směs stáhněte z plotny a nechte zchladnout.

2. Okurku a chilli papričku nakrájejte na tenká kolečka, kopr nasekejte. Vsypte je do zavařovací sklenice, zalijte zchladlým lákem a odložte do lednice. K jídlu jsou okurky připravené už za 45 minut, v lednici vydrží až 2 týdny.

Poznámka k receptu

Hodí se do sendvičů, k rybám i grilovanému masu. Do láku se nepřidává voda, takže je pěkně silný. Pokud by to na vás bylo příliš, klidně pickles trochu nařeďte, ničemu to neublíží.

SKLENICE O OBJEMU 500 ML ODLEŽENÍ 45 MINUT

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...