Zelené fazolové lusky s rajčaty

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kousky.Lusky očistěte, odkrojte špičky a nakrájejte na delší kousky.

Cibuli nakrájejte na tenká kolečka a vložte ji do rozehřátého oleje. Přidejte rajčata, lusky, zalijte trochou horké vody, osolte a duste asi 25 minut (podle potřeby podlijte vodou).

Mouku smíchejte s trochou studené vody, vmíchejte do zeleninové směsi a za občasného míchání povařte asi 5 minut. Pokrm dochuťte solí, pepřem a octem.

Podávejte s rýží, bramborami, pečivem nebo samotné, každou porci posypte zelenou petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...